PONUDBA2018-09-02T17:31:14+00:00

PONUDBA

ZA VAS IZDELUJEMO RAZLIČNE ASTROLOŠKE KARTE 

Rojstna ali natalna astrološka karta

Unikatna izdelava rojstne karte vam bo pomagala razumeti sebe in druge. Analiza planetov v hišah, znamenjih, aspektih v času vašega rojstva razkriva odgovore na vsa pomembna življenjska vprašanja na ljubezenski, zdravstveni, duhovni, poslovni in materialni ravni.

Letna napoved ali prognoza

Progresijo lahko koristite kot smernik in opozorilo na določena ugodna in neugodna obobja na vaših življenjskih področjih. V letni osebni napovedi so opisane tista življenjska področja, ki bodo za vas v izbranem obdobju leta postale pomembna. Analiza se izdela na podlagi progresij, tranzitov, ki tečejo preko vašega osebnega horoskopa in delajo aspekte v zvašimi planeti v rojstni karti.

Sinastrija ali partnerska analiza

Z analizo se da odkriti vajine dobre in slabe strani v zvezi s partnerstvom, kako bi se lahko podprla in kje se ne ujemate s partnerjem. Kaj so vajine skupne točke in zakaj sta se našla. Svetovanje partnerstva pomaga pri odkrivanju starih navad v razmerju in da o teh razmislite, ter jo lahko ponovno poživite in se rešite starih navad, ki ovirajo pri razvoju dobrega partnerstva.

Poslovna analiza

Odgovarja na vprašanja, ki so v povezavi z poslom. Analiza se največkrat opravlja pri izbiri termina za otvoritev podjetja, razstave, podpis pogodbe ipd. Pri upoštevanju tega vidika so nekateri postali bolj uspešni kot drugi.

Astromedicinski horoskop

Pokaže krizne situacije in jih razjasni. Pomaga pri pojasnitvi duševnih vzrokov za nastanek določene bolezni, pokaže pa tudi psihosomatske povezave. Interpretacija vsebuje psihološke – astrološke potecialne podvrženosti boleznim, možne bolezni in kakšen način zdravljenja bi vam najbolj ustrezal.

Karmična diagnostika

vam bo podala odgovor, na katerem področju bi morali biti bolj aktivni, da bi vaše življenje dobilo pravi smisel. Predvsem vam s tovrstno analizo nudimo izhod iz določenih kriznih situacij, ki so pri posamezniku običajno zelo obremenjujoča.

Astrološka analiza vašega otroka 

Pokaže značaj vašega otroka, najbolj primeren način njegove vzgoje ter kaj potrebuje za rast in razvoj.

Astrološka analiza o poklicu, talentih in nadarjenostih 

Iz vaše rojstne karte je možno razbrati,kateri poklici so za vas primerni, kakšno naj bi bilo vaše delovno okolje, da bi bili notranje zadovoljni. Opisuje tudi poklicne interese – ali bi bilo to samostojno delo, svoboda pri delu, v podrejenem položaju ali v ekipi. Iz nje se da razbrati, ali ste ambiciozni in/ali ste dovzetni do nadaljnjega izobraževanja. Pokaže tudi, kakšno službo boste opravljali in ali bo to službeno področje povezano s tujino oziroma potovanji. Velikokrat se za tovrstno analizo odločijo starši, da pri otroku razkrijejo potenciale in nadarjenost pri vpisih v srednje šole.

Forenzična astrološka analiza 

Na podlagi storjenega zločina (kraja denarja, avtomobila, izginotje določene osebe, nasilja, umora) se da razbrati, kaj se je dogajalo, opisati dogodke, ki so se zgodili pred tem, opis ljudi ter imena ali kraja.

Stopite v stik z nami !

Vsem strankam smo v okviru astrološkega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko pa nam pošljete vašo telefonsko številko preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov