Izpolnite spodnji obrazec. Vzelo vam bo le nekaj sekund. Hitro vam bomo odgovorili.

Kaj boste dobili po oddaji povpraševanja?

Odgovori po e-pošti ?

Naš elektronski naslov vam je vedno na voljo za vsa vprašanja 24 ur dnevno / 365 dni v letu. Nujno je, da pošljete samo en mail z istim vprašanjem, sicer se čas odgovarjanja izjemno podaljša.

Kdaj lahko pričakujemo odgovor na moje vprašanje ?

Trenutno imamo ogromno sporočil, čeprav delamo od jutra do večera, da vam najhitreje odgovorimo. Vendar pa lahko traja do 3 dni, da odgovorimo na vaše vprašanje.

Telefonski klic ?

Astrologinja Sonja sem vam na razpolago vsak delovni dan od 9.00 do 21.00 ali tudi drugače, po predhodnem dogovoru. V izjemnih primerih  tudi ob nedeljah ali praznikih. V kolikor bom zasedena, vas bom poklicala nazaj.

Čemu je namenjen informativni klic  ?

Vsakdo nam lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki sicer ni astrološki nasvet in je namenjen le tistim, ki astrologije ne poznajo. Po telefonu lahko dobite le tiste informacije, ki jih tudi sicer pri vseh astrologih lahko dobite brezplačno. S tem se izognemo situacijam, ko bi se na plačljivem posvetu zgodilo, da gre za zadevo, ki je astrologija ne pokriva.

Koliko stane  ?

Zagotavljamo preglednost stroškov. Vsi naši stroški so v naprej določljivi. Določene so cene posameznih storitev ali urne postavke. Obračun se izvrši glede na dejanske storitve.

Ostale možnosti ?

Pogosto zastavljena vprašanja: Mogoče najdete odgovor na vaše vprašanje že tukaj 

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.

S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da Metallum s.p. zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih Metallum s.p., ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica ali lahko od Metallum s.p. zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov ali imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu ali me bo Metallum s.p. v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo soglasje.

Astrologinja Sonja