Za vas nudimo širok spekter astroloških storitev

Kratka uvodna informacija o storitvah

Po emailu lahko dobite le tiste informacije, ki jih tudi sicer pri vseh astrologih lahko dobite brezplačno.

Vsakdo nam lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki sicer ni astrološki nasvet in je namenjen le tistim, ki lažje pišejo po emailu, kot pa kličejo po telefonu. S tem se izognemo situacijam, ko bi se na plačljivem posvetu zgodilo, da gre za zadevo, ki je astrologija ne pokriva. Pridržujemo si pravico odklonitve odgovora brez obrazložitve. Če v roku petih delovnih dni odgovor ni podan, se šteje, da ga odklanjamo.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Veseli bomo vašega sporočila. Zaupajte nam vaša vprašanja in potrudili se bomo, da vam še danes podamo vse odgovore.

Kaj potrebujemo za izdelavo astrološke karte?

Prvi pogoj za izdelavo astrološke karte je točnost osebnih podatkov in izbira pravega astrologa z večletno prakso. Profesionalna astrološka analiza, ki jo izdela astrolog, je nekaj popolnoma drugega kot računalniška razlaga astroloških kart, ki se ponujajo preko spleta. Izdelava astrološke karte pri astrologu z ogromno prakse nikakor ni primerljiva z računalniškim programom.

Preberi več

Kontakt z astrologinjo

Astrologinja Sonja ne  sprejema  brez predhodne najave, saj se je potrebno predhodno na konzultacijo pripraviti. Sam  pogovor ali videokonferenca   traja najmanj uro in je razdeljen na dva dela. Prvi je analiza in oblikovanje psihološkega profila, drugi pa očitanje pomembnih dogodkov, ki se bodo obeležili v prihodnosti.

Preberi več

Razlogi , zakaj nam je izdelavo astrološke karte zaupalo že več tisoč naročnikov

  • Unikatna izdelava – vsaka karta je unikat, izdelana samo za vas.

  • Tradicija – Vse karte izdeluje astrologinja Sonja – več kot 20 let izkušenj na področju astrološkega svetovanja se v tej smeri še dodatno izobražuje.

  • Cena posveta – končna cena izdelava naše je znana že v naprej !

  • Diskretnost – vaši osebni podatki so strogo varovani !

Skozi svetovanje vam pomagamo razjasniti vaše težave in razloge zanje, ter vas usmerimo v reševanje vaše situacije.

Več informacij o izdelavi

Vašo karto/osebni horoskop  lahko naročite po elektronski pošti na info@astrologinja.si ali pokličete na mobitel 041544020 ali preko  kontaktnega obrazca.

Da bi naše svetovanje vam  potekalo kar najbolj korektno, potrebujemo za izdelavo astrološke karte  obdelavo: datum rojstva, točen čas rojstva in kraj rojstva. Točen čas rojstva je zapisan v vašem rojstnem listu.

V okviru  dejavnosti astrološko svetovanje, nudimo individualno izdelavo in interpretacijo astroloških kart. Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti. Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo /skyp, viber/ in elektronsko pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost. Naše delo zajema vse od brezplačnega svetovanja, izdelave ponudbe, načrtovanja in samega strokovnega dela. Tudi ko je storitev opravljena ostanemo v stiku z Vami.

Za izdelavo horoskopa/analize je potrebno predhodno plačilo po predračunu. Ko izvedete plačilo, nam pošljete potrdilo o vplačilu na naš elektronski naslov skupaj z vašimi točnimi podatki. Izdelava astrološke analize je izvedena v roku najkasneje treh delovnih dni od prejema plačila.

Vaši osebni podatki so strogo varovani. Uporabimo jih samo za izvedbo naročenih storitev.

Zaupajte nam vaša vprašanja in potrudili se bomo, da vam še danes podamo vse odgovore.

Pokličite ali pošljite sporočilo.

  • 041 544 020

Astrološke novice

(Prijavite se na prejemanje astro-novic. Vpišite svoj e-naslov in kliknite “Pošlji”)

(Vaši osebni podatki so strogo varovani. Uporabimo jih samo za namen, za katerega ste jih navedli (pošiljanje e-novic, izvedbo naročenih storitev)