Avada Car Dealer News

ZAHVALNA PISMA STRANK


pozdravljeni,
najlepša hvala z poslano gradivo, res sem to potrebovala, dolgujem vam pa še eno zahvalo z vaš trud za razlago moje astrološke karte, ker ste mi ogromno pomagali in vložili veliko truda in svojega znanja; odgovorili ste mi na veliko vprašanj, na katero veliko let sama nisem našla pravih odgovorov;
lp,


Pozdravljena, zahvaljujem se za posnetka…
Sem poslušala že zvečer…je kar veliko vsega…zato bom danes še enkrat, potem se pa lahko slišiva…. vi povejte kdaj vam ustreza?
Se pa to ne more primerjat s tistim kar je naredila svetovno priznana astrologinja …za isti denar (pa se ne gre za denar če me razumete), ampak ne seže Vam niti do kolen… imam tudi njen posnetek, ki gre samo v kanto :)
Hvala še enkrat, lep dan Vam želim


Najlepša hvala za vaš čas in pogovor; Hvala, da ste mi prisluhnili, polepšali ste mi dan.


Lepo pozdravljeni;

Sama sem tudi malo pozabila na to, saj zg. navedenega melja ne uporabljam vsak dan.. zato vam šele sedaj sporočam, da ste pravilno ugotovili, da grem čez težko čustveno obdobje….in sicer ne v zasebnem življenju…ampak v službi….kjer mi mečejo polena pod noge, hkrati pa so me obtožili nečesa, ne da bi se prej o tem pozanimali tudi pri meni…gre pa seveda za odnose… če sem vam kaj pomagala in če mi boste odgovorili se vam že v naprej zahvaljujem…
Hvala in lp


Lepo pozdravljena ga. Sonja!

Večkrat se spomnim na vas….in sedaj mi pravi moj notranji jaz, da vam moram napisati nekaj besed.
Kako ste kaj? Ste zdrava, srečna?? Vesela bom vašega odgovora in če boste imela kdaj kaj viška časa, se lahko srečava na kavici. Vse dobro vam želim!


Spoštovana ga.

Zahvaljujem se vam za vaš trud in moram reči, da ste izpolnila moje želje. Upam, da mi bo to v pomoč, sigurno pa ste mi vlila malo zaupanja v mojo pot.
Hvala za vse.


Pozdravljena ga. Sonja,

Najlepša hvala za astrološko karto, res ste na razumljiv in preprost način obrazložila karto, posebno hvala, ker ste se potrudila in pokukala tudi za naprej, vsekakor dobri napotki, prosila vas bom za izdelavo tudi zame osebno, ko dobim rojstni list s podatki o uri rojstva vas kontakti ram in plačam še zame.


hvala za vso podporo……


Pozdravljeni ga. Sonja!

Klicala sem vas, da se vam zahvalim za izčrpno analizo astrološke karte. Še nikoli nisem imela tako natančne analize s tega področja. Verjetno bom še enkrat preslišala celotno zadevo in si naredila pomembne zapiske.


Pozdravljeni,

sem prejela in poslušala vašo napoved. Sprva hvala za dobre želje, kot drugo vas pa pokličem takoj, ko bom lahko…


Spoštovana,
zgodilo se je ravno to, pred čemer ste me v preteklem letu svarila. Prosim Vas za termin za izdelavo karte za naslednje leto.