Postavi vprašanje

V mojem prizadevanju, da zagotovim najvišjo kakovost astrološkega svetovanja, popolnoma razumem, da imate lahko vprašanja, na katera bi želeli odgovore, preden se odločite za plačljivi posvet. Zato sem uvedla posebno možnost, kjer mi lahko najprej pošljete svoje vprašanje in prejmete hiter, brezplačen odgovor. Ta odgovor sicer ni podroben astrološki nasvet, vendar vam lahko pomaga razumeti, ali je vaše vprašanje primerno za astrološko obravnavo.

Moj cilj je zagotoviti, da je vaš čas na plačljivem posvetu kar najbolje izkoriščen. S tem predhodnim korakom lahko ugotovim, ali je vaše vprašanje v okviru astrologije ali pa morda sodi na drugo področje. S tem pristopom želim preprečiti morebitne situacije na plačljivem posvetu, kjer bi se pojavila vprašanja, ki astrologija ne zajema, in tako zagotoviti, da so vsa pričakovanja jasna in usklajena.

Prosimo, pošljite mi svoje vprašanje preko e-pošte, kontaktnega obrazca na moji spletni strani ali preko družbenih omrežij. Potrudila se bom, da vam odgovorim v najkrajšem možnem času. V primeru, da vaše vprašanje sodi v domeno astrologije, vam bom z veseljem ponudila možnost za podrobnejši, plačljivi astrološki posvet, kjer bom lahko celovito obravnavala vašo situacijo in vam ponudila poglobljene vpoglede in svetovanje.