Čeprav  lunina vozla nista planeta, ampak presečišči dveh poti (Sončeve in Lunine, gledano z Zemlje), sta izjemno pomembni točki, ki pri razlagi rojstne karte služita kot vpogled v dinamiko osebnega razvoja skozi uravnoteženje nasprotij. Severni vozel bo znamenje Raka vstopil 07.11.2018 in tranziti ral znamenje Raka do Maja 2020.

Tranzit luninih vozlov je kot kažipot, ki poskrbi, da opravimo svoje karmične naloge. Astrološka hiša, ki jo prehaja v severni vozel bo deležna največ pozornosti, gibanje južnega vozla pa pokaže področja našega življenja, kjer doživimo izgube in zastoje. Hiša, ki jo prehaja južni vozel nas nekako potre ali zadeve upočasni. Pričakovanja, ki jih imamo pa ostanejo neizpolnjena. Astrološka hiša, ki jo prehaja tranzitni južni vozel zahteva tudi večjo previdnost.

Za interpretacijo vozlov morate ugotoviti, v kateri hiši imate Raka /tranzit severnega vozla/ in v kateri hiši Kozoroga /tranzit južnega vozla/ in tako boste vedeli, kaj lahko pričakujete v naslednjih 18 mesecih. Posebno pozornost namenite tudi tranzitu vladarja horoskopa. Kadar pride v stik s katerim od vozlov, je vpliv nekoliko bolj oseben. Tranzit vladarja rojstnega horoskopa s severnim vozlom prinaša nove priložnosti, ugodna obdobja, medtem ko južni povzroča napetosti.

Tranzitna Luna v konjunkciji z severnim vozlom poveča občutljivost, Sonce prinaša nove priložnosti, Merkur več energije in boljše razpoloženje, Venera denar in obilje, Jupiter nove priložnosti, Saturn več stabilnosti, Uran dale možnosti priložnosti srečanj ipd.

 


TRANZITI LUNINIH VOZLOV SKOZI VAŠE ROJSTNE  HIŠE HOROSKOPA :


 

TRANZIT SEVERNEGA LUNINEGA VOZLA SKOZI 1. HIŠO, JUŽNEGA SKOZI 7. HIŠO: Prva hiša simbolizira naš jaz in fizično telo. Pomembna naloga v tem obdobju je, da postanete bolj samozavestni, da zastopate bolj jasno vaša stališča in da naredite nekaj za sebe. Možne so sicer komplikacije v zvezi z partnerjem ali poslovnimi partnerji ali drugorojenega. Paziti morate, da iz navade od drugih ne pričakujete preveč, upoštevajte tudi druge, jih spoštujte, ter jim dovolite da razvijejo lastno individualnost, da gredo svoja pota in da so z vami v harmoniji.

TRANZIT S. LUNINEGA VOZLA SKOZI 2. HIŠO, JUŽNEGA SKOZI 8. HIŠO:
Druga hiša opredeljuje finančne zadeve, s tranzitom severnega vozla skozi drugo bi znali v tem obdobju zelo dobro ravnati z materialnimi vrednotami in nepremičninskim premoženjem. Pomembno je, da ste finančno neodvisni in samostojni, da sami služite denar ali si najdete boljšo zaposlitev… Izogibajte se kreditov, izposojanju denarja, saj bi se dolgoročno znalo izkazati, da bi se ta finančna pomoč s strani drugih slabo končala.

TRANZIT SEVERNEGA LUNINEGA VOZLA SKOZI 3. HIŠO, JUŽNEGA SKOZI 9. HIŠO:
Ugodno obdobje za vse vrste komunikacije in če se ukvarjate s pisanjem bi v tem obdobju znali doseči napredek. Vaši nazori bi znali biti bolj odprti in bolj optimistični. Odnosi z sorojenci, se bodo v tem obdobju poglobili, tudi z sosedi ipd. ne bi smelo biti težav. Ker bo v južni vozel tranziti ral deveto pa to ni ravno ugoden čas za potovanja ali delo v tujini, saj uspeha tam ne bo. Izogibajte se tudi sodnih in upravnim zadevam, na sodiščih pa zastoje in zamude.

TRANZIT SEVERNEGA LUNINEGA VOZLA SKOZI 4. HIŠO, JUŽNEGA SKOZI 10. HIŠO:
Četrta astrološka hiša vlada domu, družini, staršem, dediščini in nepremičninam, ko jo prihaja lunin vozel bodo vašo pozornost pritegnile zadeve povezane z domom in družino. Primarna družina bo igrala pomembno vlogo, odnosi v krogu družine bi se znali poglobiti in izboljšati. V tem obdobju bi znali postaviti tudi nove družinske temeljne, ki bodo na vaše življenje vplivali nadaljnjih 18,5 let. To je tudi izredno primerno obdobje za nakup nepremičnega premoženja /stanovanja, hiše ali zemlje/. Na karier-nem področju pa previdno! Možnost izgube položaja zaradi prevar, škandalov ali pomanjkanja stabilnosti.

TRANZIT SEVERNEGA LUNINEGA VOZLA SKOZI 5. HIŠO, JUŽNEGA SKOZI 11. HIŠO:
Peta hiša vlada otrokom, ljubezni, umetniškemu izražanju, zabavi, športu in špekulacijam. Tranzitni vozel skozi peto prinaša srečo v povezavi z otroki. /ugodno obdobje za rojstvo otroka/ Ko tranzitni vozel prehaja peto se več ukvarjamo z otroci, postanemo bolj družabni, kreativni in hobiji. Južni vozel potuje po enajsti hiši. Tranzit vozla prinaša razočaranje zaradi prijateljev. Dolgoletna in samo navidezno iskrena prijateljstva se končujejo in leti postajajo naši največji sovražniki.

TRANZIT SEVERNEGA LUNINEGA VOZLA SKOZI 6. HIŠO, JUŽNEGA SKOZI 12. HIŠO:
Šesta hiša vlada vsakdanjim obveznostim, dolžnostim, poklicu sodelavcev, zaposlenim, ohranjanju zdravja in domačim živalim. Ko to hišo tranzitira severni vozel se posvečamo službi, načrtovanju, domačim ljubljenčkom, zdravemu načinu prehranjevanja ali telovadbi.
V dvanajsti hiši so shranjena naša pretekla dejanja. Prehod južnega skozi dvanajsto prinaša omejitve. Dvanajsta hiša vlada nezavednem umu, podzavesti, skrivnostim. Možnost depresij.

Astro  novice.

Prijavite se na prejemanje astro novic. Vpišite svoj elektronski naslov in kliknite “Pošlji”

Zahvaljujemo se za vaše sporočilo.
Vaše sporočilo ni bilo poslano, prosimo poskusite kasneje.

Continue Reading

Naredite prvi korak !

Pokličite (386) 41 544 020  ali pošljite 

POVPRAŠEVANJE

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.