SVETOVANJE

SVETOVANJE2018-09-03T10:56:09+00:00

Astrološki posvet

Astrologinja Sonja izvaja astrološke posvete po telefonu ali osebno preko video astrološkega posveta na daljavo ali pa vam astrološke vplive posname in posnetek pošlje na vaš elektronski naslov obliki MP3 datoteke.

Da bi naše svetovanje vam  potekalo kar najbolj korektno, potrebujemo za izdelavo astrološke karte  obdelavo: datum rojstva, točen čas rojstva in kraj rojstva . 

Astrološki posvet na daljavo – po telefonu

Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo /skyp, viber/ in elektronsko pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost. Naše delo zajema vse od brezplačnega svetovanja, izdelave ponudbe, načrtovanja in samega strokovnega dela. Tudi ko je storitev opravljena ostanemo v stiku z Vami.

Astrološki posvet traja od ure do ure in pol. Na vašo željo se astrološka konzultacija pogovor  lahko posname, posnetek pa pošlje na vaš e-mail ali po pošti.

MP3 posnetek vaše astrološke karte

Z odločitvijo za izdelavo vaše izbrane astrološke karte iz naše ponudbe   vam bo astrologinja Sonja karto posnela in poslala na email. Unikatna astrološka analiza posneta na cd-ju, poslana po pošti ali posneta in poslana na vaš e-mail bo orisal vse dogodke, ki vas čakajo v določenem življenjskem terminu. Posebno so določene pozitivne smernice in način, kako jih lahko najbolje izkoristite, pa tudi način, kako se na lahek način izogniti negativnim okoliščinam ali vsaj zmanjšati njihov vpliv.

Astrološki posvet na daljavo – videokonferenca

Storitev „astrološki posvet na daljavo“ oz. videokonferenca je namenjena vsem, ki si želite astrološko svetovanje v živo.

Z uporabo moderne tehnologije lahko v časih informacijske tehnologije izvedemo astrološki posvet na daljavo kar preko interneta. Vse kar potrebujete je računalnik z mikrofonom, internetno povezavo ter programsko opremo Skype.

Astrološko svetovanje – pogoji in plačilo

Zakaj izbrati nas ?

   • Vsaka astrološka karta je unikat, zaupa nam več tisoč naročnikov
   • 20 let izkušenj na področju astrološkega svetovanja
   • Na razpolago smo vam  vsak delovni dan, v urgentnih primerih tudi ob nedeljah in praznikih
   • Nepremagljiva cena izdelave, kjer za svoj denar dobite največ
   • Tudi ko je astrološko svetovanje opravljeno, ostanemo v stiku z Vami

Morda vas zanima, kaj o nas menijo naše  stranke

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov