Ponudba

ASTROLOŠKI POSVET

Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti. Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo /skyp, viber/ in elektronsko pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost. Naše delo zajema vse od brezplačnega svetovanja, izdelave ponudbe, načrtovanja in samega strokovnega dela. Tudi ko je storitev opravljena ostanemo v stiku z Vami. Naši odnosi s strankami temeljijo na prijaznosti, zaupanju, spoštovanju in potrpežljivosti, kar zagotavlja uspešno sodelovanje.

MP3 POSNETEK

Astrologinja Sonja vam s pomočjo različnih astroloških tehnik na osnovi vaših rojstnih podatkov vašo astrološko karto posname in posnetek astroloških vplivov za določeno obdobje /1-3 let /pošlje vaš e-mail ali po pošti..

Želim izvedeti več

POSVET PO TELEFONU

Naročite se na individualni astrološki posvet. Pogovor poteka po telefonu, skyp, viber ali mesenger. Pogovor se na vašo željo lahko snema, posnetek pogovora pa prejmete po končani konzultaciji  na svoj e-naslov.

Želim izvedeti več

VIDEOKONFERENCA

Z uporabo moderne tehnologije lahko v časih informacijske tehnologije izvedemo video sestanek kar preko interneta. Vse kar potrebujete je računalnik z mikrofonom, internetno povezavo ter programsko opremo Skyp.

Želim izvedeti več

Ne zamudite posebne ponudbe !

Polletni horoskop

Zajema napoved na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike v izbranem obdobju, opredelimo različne priložnosti, katere se Vam ponujajo v izbranem obdobju. V kolikor Vas kakšno področje še posebej zanima, pa se le temu tudi posvetimo.

Redna cena 49,90 €
Cena z bonom 29,90 €

Letni  horoskop

Zajema napoved na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike v izbranem obdobju , opredelimo različne priložnosti, katere se Vam ponujajo v izbranem obdobju. V kolikor Vas kakšno področje še posebej zanima, pa se le temu tudi posvetimo.

Redna cena 69,90 €
Cena z bonom 49,90 €

Partnerska analiza

Zajema medsebojno ujemanje  na podlagi vaših in partnerjevih točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike, ki se vidijo v vajini zvezi. Svetovanje je koristno pri razvoju dobrega partnerstva in prilagajanj le k temu. Prav tako se odkrijejo vajine dobre in šibke točke vajine zveze.

Redna cena 89,90 €
Cena z bonom 69,90 €

UNOVČITE BON ZA 20,00 €!

041544020 ali info@astrologinja.si