Zakaj astrološka karta ?

Astrologija je znanost, ki temelji na učinku planetov in zvezd na človekovo življenje. Astrološka karta je slika neba v trenutku rojstva, ki kaže položaj planetov in znamenj zodiaka. Astrologi uporabljajo te podatke za interpretacijo osebnosti, dogodkov in trendov v življenju posameznika.

Astrološka karta, tudi imenovana horoskop, je grafični prikaz planetov v znamenjih in hišah v trenutku vašega rojstva. To ponuja vpogled v vaš osebni horoskop in vpliv planetov na vaše življenje.

Astrologija – konzultacija vključuje razumevanje vpliva planetov na vas v trenutku njenega rojstva in kako ti vplivi vplivajo na vaše življenje. To ne le pomaga pri spoznavanju sebe in lastnih lastnosti, temveč tudi v razumevanju vzrokov in posledic dogodkov v življenju.

Astrologija  nas uči, da nismo nemočni v življenju, temveč da lahko z razumevanjem življenja in naravnih ritmov preobrazimo morebitna neravnovesja. To lahko prinaša boljše razumevanje sebe in sveta okoli nas in sposobnost, da se bolj učinkovito soočimo z življenjskimi izzivi.

Astrologija lahko ponuja tudi vpogled v pretekle vzorce in kako se ti lahko odražajo v sedanjosti, kar lahko pomaga pri razumevanju sebe in sveta okoli nas.

S pomočjo rojstne ali napredovane  karte boste bolje spoznali  osebnostne lastnosti, karierne potenciale, ljubezenske in družbene odnose ter potencialne težave in izzive, s katerimi se boste soočali. Natalna karta lahko pomaga tudi pri razumevanju vašega resničnega potenciala in izbiri pravega pota za vas.

Razumevanje sebe in vplivov planetov na vaš osebni horoskop lahko pomaga pri spoznavanju vaših osebnostnih lastnosti, kariernih potencialov, ljubezenskih in družbenih odnosov ter potencialnih težav in izzivov, s katerimi se boste soočali. To lahko vodi do boljšega zavedanja sebe in vaših dejanj ter kako delujete v različnih situacijah. Z zavedanjem sebe, lahko začnete spreminjati tok vašega življenja in živeti polnejše življenje.

Zahteva za povratni klic

Kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, da se pogovorimo o vaših potrebah in astroloških storitvah, ki jih potrebujete.

Naredite prvi korak !

Pokličite 041 544 020 ali pošljite

Vzelo vam bo nekaj sekund ! Hitro vam bom odgovorila.