Kako poteka izdelava astro karte oziroma astroposvet  ?

Vse storitve lahko opravljam na daljavo preko telefona ali interneta. Če imate kakršnakoli vprašanja v povezavi z izdelavo me prosim kontaktirajte.

Astrološka svetovanja običajno vključujejo analizo vaše osebne astrološke karte, ki se imenuje rojstni horoskop. Rojstni horoskop je natančen izris planetov na nebu v času vašega rojstva in je kot osebna izkaznica, ki govori o vašem značaju. Rojstna karta razkriva vaše potenciale in ovire, ki vam onemogočajo napredovanje na vaši življenjski poti. Obenem pa se prvi del razlage posveti tudi interpretaciji vaše rojstne karte, v kolikor ura rojstva ni znana, se jo lahko na podlagi pomembnih dogodkov iz vaše preteklosti ugotovi.

Drugi del vključuje razlago vaše prognoze, ki običajno zajema podrobnejši pregled v naslednjih dveh letih, vključno z pomembni datumi dogodkov, ki bodo vplivali na vaše življenje. S pomočjo astrologije vam lahko poišče odgovore na vaša konkretna vprašanja iz različnih področij, kot so finance, ljubezen, partnerstvo, izobraževanje, zdravje in zaposlitev.

Astrologinja Sonja bo z vami delila svoja znanja in izkušnje, ki jih je pridobila v več kot 20 letih dela na področju astrologije. Skupaj bosta analizirala vašo rojstno karto in se dotaknila različnih področij vašega življenja, kot so ljubezenski odnosi, kariera, zdravje, finance itd.  Poleg tega bo Sonja dala tudi konkretne nasvete in smernice za vašo nadaljnjo pot ter vam pomagala razumeti, kako lahko izkoristite pozitivno energijo in se izognete negativnemu vplivu.

S pomočjo moderne tehnologije lahko izvedemo video sestanek preko interneta z uporabo programske opreme . Za video sestanek potrebujete računalnik z mikrofonom, internetno povezavo.

Da bi dobili sestanek na daljavo, se morate dogovoriti za termin sestanka, želeni čas trajanja in ceno usluge. Pred sestankom morate plačati dogovorjeni znesek za  astrološko svetovanje na naš račun. Malo pred sestankom opravite testni klic z našim IT strokovnjakom  in počakate na vezo z astrologinjo Sonjo.

Če imate težave z namestitvijo programske opreme ali potrebujete računalniški nasvet in podporo, nam to lahko omenite. Povezali vam bomo z našim IT strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri namestitvi programske opreme in vzpostavitvi prvega klica.

Zahteva za povratni klic

Kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, da se pogovorimo o vaših potrebah in astroloških storitvah, ki jih potrebujete.

Naredite prvi korak !

Pokličite 041 544 020 ali pošljite

Vzelo vam bo nekaj sekund ! Hitro vam bom odgovorila.