Astrološka karta, tudi imenovana horoskop, je grafični prikaz planetov v znamenjih in hišah v trenutku vašega rojstva. To ponuja vpogled v vaš osebni horoskop in vpliv planetov na vaše življenje. S pomočjo natalne karte lahko spoznate svoje osebnostne lastnosti, karierne potenciale, ljubezenske in družbene odnose ter potencialne težave in izzive, s katerimi se boste soočali. Astrološka  karta lahko pomaga tudi pri razumevanju vašega resničnega potenciala in izbiri pravega pota za vas.

Točnost osebnih podatkov, kot so datum, ura in kraj rojstva, je ključna za izdelavo natančne astrološke karte. Če točnega časa rojstva ne poznate, ga preverite v rojstnem listu. Če ste bili rojeni v Sloveniji in rojstnega lista nimate v fizični obliki, lahko dostopite do njega z osebnim digitalnim potrdilom ali zaprosite za kopijo na kateremkoli matičnem uradu v Sloveniji.

Upoštevamo pa  tudi druge dejavnike, kot so prehojeni cikli planetov (prognoza) in njihove interakcije z drugimi planeti. Tako dobimo  celovito sliko osebnosti in vaših potencialov.

Unikatna izdelava astrološke karte pri nas –  astrologinji  s večletno prakso je vsekakor drugačna kot računalniška razlaga, ki jo ponujajo  spletne strani.  Astrologinja Sonja vam bo lahko ponudila bolj oseben in natančen vpogled v vašo osebnost, potenciale in usodo, ki bo temeljila na natančni analizi danih prejetih rojstnih  podatkov.

Zahteva za povratni klic

Kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, da se pogovorimo o vaših potrebah in astroloških storitvah, ki jih potrebujete.

Naredite prvi korak !

Pokličite 041 544 020 ali pošljite

Vzelo vam bo nekaj sekund ! Hitro vam bom odgovorila.