Informativen klic

Vsakdo lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki ni astrološki posvet, ampak zgolj informacija o poteku astroposveta ali o izdelavi karte. Po elektronski pošti lahko dobite le tiste informacije, ki jih lahko dobite brezplačno pri vseh astrologih.

Pogoji in plačilo

Zagotavljamo preglednost stroškov. Vsi naši stroški so v naprej določljivi. Določene so cene posameznih storitev ali urne postavke. Obračun se izvrši glede na dejanske storitve.

Zakaj astrološka karta ?

Astrologija  nas uči, da nismo nemočni v življenju, temveč da lahko z razumevanjem življenja in naravnih ritmov preobrazimo morebitna neravnovesja. To lahko prinaša boljše razumevanje sebe in sveta okoli nas.

Kaj potrebujemo za izdelavo astrološke karte?

Točnost osebnih podatkov, kot so datum, ura in kraj rojstva, je ključna za izdelavo natančne astrološke karte.

Če točnega časa rojstva ne poznate, ga preverite v rojstnem listu.

Kako do horoskopa, ko ura vašega rojstva ni zapisana ali ni znana ?

Rektifikacija ali izravnava ure je izredno zahtevna metoda za ugotavljanje točnega časa rojstva. V tem primeru je potreben kontakt z astrologom in stranko, ki skupaj na podlagi nekaterih nekaterih ključnih iz preteklega življenja

Kako poteka izdelava astro karte ?

Vse storitve lahko opravljam na daljavo preko telefona ali interneta. Če imate kakršnakoli vprašanja v povezavi z izdelavo me prosim kontaktirajte. Vsi astro posveti običajno vključujejo analizo vaše osebne astrološke karte, ki se imenuje rojstni horoskop.

Kako se naročim za izdelavo astrološke karte ?

Astrološka svetovanja se lahko naročijo na več načinov: preko telefonske številke ali preko elektronske pošte ali preko spletnega obrazca

Naročite informativni klic

Kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, da se pogovorimo o vaših potrebah in astroloških storitvah, ki jih potrebujete.

Naredite prvi korak !

Pokličite 041 544 020 ali pošljite

Vzelo vam bo nekaj sekund ! Hitro vam bom odgovorila.