Verjetno vsi poznate vse štiri lunine cikle in veste, da traja en cikel 29,5 dni. Predpostavljam, da veste, da imamo v vsakem ciklu mlaj – prvi krajec – ščip – zadnji krajec. Luna se vsake dve uri premakne za eno stopnjo. Torej potuje preko enega znamenje dva dni in pol.
V poznih večernih urah je Luna začela obdobje praznega teka. Prazni tek Lune se začne po zadnjem aspektu v enem znamenju z bilo katerim planetom in se konča tedaj ko vstopi luna novo znamenje. Pa si poglejmo to na konkretnem primeru. Luna v Dvojčku, je tvorila včeraj 8.1.2020 aspekt k Veneri. Potem ni v znamenju Dvojčka nobenega aspekta več dokler ne bo /čez nekaj ur/ vstopila v znamenje Raka. V znamenje Raka vstopi ob 9:34 in s tem bo najbolj kritičen čas za vse novitete končan. Kadar je Luna v praznem teku, je to najboljši čas za počitek, ali pa za vsa tista dejanja ki niso nova. Enako velja za odločitve, kasneje bo po končani fazi potrebno določene vsebine odločitve spremeniti, opustiti ali pa se pokaže da je bila izbrana smer odločitve napačna. Tudi sestanki v tem času ne prinašajo pozitivnih rezultatov, da ne govorimo o sklepih, ker po navadi manjka najbolj pomembna informacija ali pa tista oseba, ki bi lahko pojasnila zadevo.

Trenutno se nahajamo v izredno turbulentnem obdobju. Smo v kritični ali kolerični fazi Lune, pred mrkom /10.1./ in veliko konjunkcijo Plutona in Saturna /12.1./. Ne glede na vse, preživite te dni lepo.Astro  novice.

Prijavite se na prejemanje astro novic. Vpišite svoj elektronski naslov in kliknite “Pošlji”

Zahvaljujemo se za vaše sporočilo.
Vaše sporočilo ni bilo poslano, prosimo poskusite kasneje.

Continue Reading

Naredite prvi korak !

Pokličite (386) 41 544 020  ali pošljite 

POVPRAŠEVANJE

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.