Retrogradnost pomeni, da pozitivne lastnosti planeta v času njegovega vzvratnega gibanja vsaj začasno usahnejo. Osebni planeti v obdobjih retrogradnosti po navadi pomenijo nekakšno upočasnitev in vračanje v preteklost. Obdobja retrogradnosti si poglejte v kratkem video posnetku.

RETROGRADNI MERKUR
Merkur je retrograden trikrat ali štirikrat letno, in to za približno tri tedne. V teh obdobjih utegne biti življenje precej zmedeno, še posebej na področjih, ki jim vlada Merkur, to pa so komunikacije, promet in pretok informacij. Stvari se nikoli ne odvijajo po načrtih in medtem ko naredimo en korak naprej, naredimo tudi dva nazaj. Težave po navadi prenehajo, ko postane Merkur spet direkten in stvari spet stečejo, nesporazumi so pozabljeni in računalniki spet delujejo. Kadar je Merkur retrograden, ni pametno sprejemati pomembnih odločitev, pogosto pa ta položaj prinaša tudi srečanja z osebami iz naše preteklosti.

RETROGRADNI MARS
Mars se obrne približno vsakih 25 mesecev, njegova retrogradnost pa traja od 65 do 80 dni. To ni primeren čas za uvajanje novosti, drzne podvige, nevarne športe,
potovanja, nakupe strojev, operacije, sodne postopke itd., ker v takih obdobjih mimogrede lahko naredimo kakšen napačen in nepremišljen korak, ki ga pozneje obžalujemo.

RETROGRADNA VENERA
Venera spremeni smer gibanja vsakih 18 do 20 mesecev in je retrogradna približno 42 dni. V teh obdobjih najbolj trpijo ljubezenske in partnerske zveze. Razmerja, začeta pod vplivom retrogradne Venere, po navadi niso trdna, nesporazume pa je najlažje razrešiti, kadar postane Venera spet direktna. Razen čustvenih težav prinaša retrogradna Venera tudi drobna razočaranja in občutek osamljenosti ali neljubljenosti.

Astro  novice.

Prijavite se na prejemanje astro novic. Vpišite svoj elektronski naslov in kliknite “Pošlji”

Zahvaljujemo se za vaše sporočilo.
Vaše sporočilo ni bilo poslano, prosimo poskusite kasneje.

Continue Reading

Naredite prvi korak !

Pokličite (386) 41 544 020  ali pošljite 

POVPRAŠEVANJE

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.