Izdelava astrološke karte

Analiza osebnosti, partnerstva, dinamika dogodkov v času. Z vami že 20 let !

Izdelava astrološke karte2018-09-01T19:00:51+00:00

Kaj potrebujemo za izdelavo astrološke karte ?

Prvi pogoj za izdelavo astrološke karte je točnost osebnih podatkov in izbira pravega astrologa z večletno prakso

Profesionalna astrološka analiza, ki jo izdela astrolog, je nekaj popolnoma drugega kot računalniška razlaga astroloških kart, ki se ponujajo preko spleta.

Podatki, ki so nujno potrebni za izdelavo astrološke karte, so: datum, točen čas in kraj vašega rojstva.

Osebni podatki: Ime in priimek si sicer ob naročilu lahko prikrojimo, ker ga astrologi običajno jemljemo zaradi osebne evidence. K tej sodi tudi vaš naslov (potrebujemo ga predvsem zaradi dostave) in naslov elektronske pošte.

Kot astrologinja med razgovorom povprašam tudi po statusu (samski, poročen, ločen, otroci). Ob analizi so mi ti podatki v pomoč. V kolikor se vprašanje nanaša tudi na sinastrijo – partnerstvo, pa potrebujem tudi podatke vašega partnerja.

Kaj vse lahko vaš rojstni datum in hkrati vaš horoskop povesta o različnih področjih življenja?

Za vas izdelujemo različne astrološke karte

  • Rojstna astrološka karta
  • Parterska analiza ali sinastrija
  • Astrološka karta napovedi prihodnosti
  • Astrološka karta osebnosti –psihološki profil
  • Astrološka karta o poklicnih talentih in nadarjenosti
  • Poslovna analiza
  • Astrološka analiza vašega otroka
  • Astromedicinski horoskop
  • Finančna analiza
  • Karmična analiza

Obisk pri astrologu

Astrolog je oseba, ki ima ogromno različnih znanj. Z vedeževanjem nima nič skupnega, temveč je le razgledana oseba, ki ima dar združiti dve dimenziji – prostor in čas.

Izbira astrologa je primerljiva z osebnim zdravnikom. Resen in ugleden astrolog redko sprejema brez predhodne najave, saj se je potrebno predhodno na konzultacijo pripraviti. Dobro je z astrologom pred obiskom vzpostaviti telefonski kontakt in ga povprašati, s kakšno vrsto astrologije se ukvarja.

Kako do horoskopa, ko ura vašega rojstva  ni znana ?

Rektifikacija ali izravnava ure je izredno zahtevna metoda za ugotavljanje točnega časa rojstva. V tem primeru je potreben kontakt med astrologom in klientom, ki skupaj na osnovi nekaterih ključnih dogodkov iz preteklega življenja (zakon, rojstvo otroka, smrt staršev, značaja, načina obnašanja in razmišljanja ter dela, s katerim se ukvarja…) določita točno uro rojstva. Na osnovi vseh zbranih informacij astrolog opravi prilagoditev časa rojstva, dokler se ta popolnoma ne ujema z vsemi karakteristikami in dogodki, ki so se zgodili v preteklosti.

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov