Avada Car Dealer News

Mlaj je idealen čas za pomembne odločitve, prizadevanja in za iniciativo. Tokratni mlaj se bo nahajal v znamenju ribi in nas spodbujal, da zaplavamo globoko v ocean svoje duše. Vzemite si trenutek in globoko vdihnite. Potopite se vase. Občutite, kako je biti v vašem telesu. Občutite, da je vaše telo več kot 70 odstotkov voda. Spoznajte, da nosite v sebi ocean. Ocean, ki se odziva na cikel lune prav tako kot morje.

Ko se potopite v svoje globine, vam ni potrebno analizirati, soditi, samo opazujte. Opazujte svoje spomine, bolečine, sanje… Vse lepo in manj lepo. Sprejmite vse. Opazujte jih, kako plavajo mimo vas. So delčki vas. A niso vaše resnično bistvo.

Smo mnogo več kot to, kar se nam zgodi v času na Zemlji, nismo kapljica v oceanu, pač pa ocean v kapljici. 

Mlaj v ribah nam lahko pomaga, da se dotaknemo svojih globin. Da odklenemo zaprte kamrice naše podzavesti. Da odkrijemo svoj kreativni potencial intuicijo. Da se povežemo z božanskim.

Riba je zadnji znak v zodiaku, zato nas lahko v tem obdobju spremlja  občutek nekega zaključevanja. Mlaj povečuje  občutljivost, dovzetnost  za mir,  zadržanost, neodločnost in menjanje razpoloženja od melanholije do evforije. Odvisnost od  čustvenega življenja, romantika , fantazija bi znala zabrisati mejo med med realnostjo in sanjami. Ko se potopite v svoje globine, vam ni potrebno analizirati, soditi, samo opazujte. Opazujte svoje spomine, bolečine, sanje… Vse lepo in manj lepo. Sprejmite vse. Opazujte jih, kako plavajo mimo vas. So delčki vas. A niso vaše resnično bistvo.

Tudi vpliv Marsa nas bo podpiral, da odstranjujemo svoje strahove in spoznamo, da smo veliko močnejši, kot si mislimo. Uran pa bo povečal občutke svobode in samostojnosti.

Zavedajte se, da ste vredni. Da si zaslužite najboljše. Da imate izjemne potenciale, ki jih morate odkleniti. Da ste v tem času in prostoru z namenom.

Čeprav je mlaj sicer odličen čas za nove začetke, ne pozabimo, da smo trenutno v času retrogradnega Merkurja, ko ni najboljši čas za nove začetke.

Obdobje retrogradnega Merkurja vemo,da ni  najbolj ugoden čas za odločitve, za objavo novih zadev in idej, za inicializacije projektov.  Planet
Merkur,je povezan s komunikacijo, transportom, elektroniko in računalniki. Med tako periodo se pogosto srečujemo z zamudami, nejasnosti, ali neskončno dolga čakanja na informacije, pisma pošiljke. Aparati se radi zataknejo , kvarijo, računalniki , telefoni nagajajo. Skratka obdobje, ki je
čas, ki je skrajno neprimerno  za začetek katerakoli dogovorov, tudi nove stranke se po končani periodi premislijo, ponavadi je vedno tako, da se posebej pri financiranju zadeva zatakne, kajti če so prej bili prepričani, da bodo imeli potrebne finance, se je nato zadeva spremenila in finančni vir od katerega se upali , da bodo dobili denar je usahnil. Če bi  upoštevali te čase bolj vestno, bi imeli veliko manj problemov! Tudi za podpis pogodb ni primeren čas. Ena od vas si bo gotovo napačno razlagal dogovor ali si pa kasneje želel, da nebi nikoli podpisal. Pogosto vsebujejo take pogodbe tudi napake, zato je priporočljivo, da se najame odvetnika, ki počisti vse nejasnosti in vrstice, ki niso v našo prid. Če se tedaj pogajate, bilo da se poskušate
dobiti sestanek bilo da začnete z stopnjo pogajanja se pojavijo vedno težave z termini – glede usklajevanja…Lahko pa energijo mlaja naprosimo za jasnost, vodstvo, odprtost….

Nekaj se lahko “odklene” v času mlaja, a dobro je biti potrpežljiv, saj bo potrebnega nekaj časa, da neka ideja ali cilj tudi zares zacveti.

Bodite pripravljeni na globine. Odkrivajte ocean lastnih potencialov, ki se nahaja v vas. Čeprav se morda počutite majhne, se zavedajte, da je vesolje del vas in vi ste del njega.

Vir: foreverconscious.com in net