Kontakt z astrologinjo Sonjo

Astrolog je oseba, ki se ukvarja z astrologijo. Za poklic astrologa je potrebna nadarjenost. Poleg obvladanja astroloških ved je potrebno znanje astronomije, psihologije, matematike, astronomije, medicine in tujih jezikov. Astrolog mora imeti tudi smisel za logiko, sintezo in jasno izražanje, v zibelko pa mu je morala biti položena intuicija.

Naj poudarim, da astrologija še vedno pridobiva na veljavi in poklic astrologa pri nas s strani države ni verificiran. Verificiran program študija astrologije v Sloveniji ne obstaja, zato pridobljeni certifikati ali diplome niso pravno veljavni dokumenti. Kljub temu pa je šolanje in izobraževanje nujno potrebno za delo s klienti. Izbira astrologa je primerljiva z osebnim zdravnikom.

Vsakdo nam lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki sicer ni astrološki nasvet in je namenjen le tistim, ki lažje pišejo po mailu, kot pa kličejo po telefonu. Po mailu lahko dobite le tiste informacije, ki jih tudi sicer pri vseh astrologih lahko dobite brezplačno. S tem se izognemo situacijam, ko bi se na plačljivem posvetu zgodilo, da gre za zadevo, ki je astrologija ne pokriva.

 Astrologinja Sonja ne strank sprejema brez predhodne najave, saj se je potrebno predhodno na konzultacijo pripraviti. V našem podjetju je potrebno pred konzultacijo – astrološkim posvetom  vzpostaviti kontakt .

Sam pogovor preko telefona, skypa ali vibra  traja najmanj uro in je razdeljen na dva dela. Prvi del obsega  analizo rojstne karte , drugi pa očrtanje pomebnih dogotkov, ki bodo obeležili vaše nadaljne življenje .

Pri izbiri astrologa upoštevajte tudi priporočila svojih prijateljev in znancev. Najboljši astrologi so tisti, ki si kljub računalniškim izpisom karto natisnejo in jo pred konzultacijo tudi pregledajo.

Stopite v stik z nami !

Vsem strankam smo v okviru astrološkega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko pa nam pošljete vašo telefonsko številko preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.

Astrološka karta je zelo natančen izris položajev planetov na nebu v času vašega rojstva in nima popolnoma nič skupnega z vedeževanjem.Tako kot se staramo mi, se stara tudi naša astrološka karta in planeti na nebu ne stojijo več tako, kot so stali v času vašega rojstva.Tudi ko bo storitev opravljena bom preko E-maila in sms sporočil ostala  v stiku z Vami.

V osebnem astrološkem horoskopu so osebno na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov določene pozitivne smernice in način, kako jih lahko najbolje izkoristite, pa tudi način, kako se izogniti negativnim okoliščinam ali vsaj zmanjšati njihov vpliv.

Osebni horoskop  vam bo dal odgovore na vsa pomembna, življenjska vprašanja na čustveni, profesionalni, ustvarjalni in tudi finančni plati vašega življenja, hkrati pa bo s prognozo nakazala pomembne življenjske prelomnice. Za vas bom v bo v vašem horoskopu pregledala premike planetov – tranzite in progresije in vam prek telefona razložila ključne dogodke, ki bodo pomembno vplivali na vaše življenje. Skratka orisala vam bom, na katerih področjih življenja boste bolj uspešni in kaj bo potrebno izpostaviti za vaše uspehe. Odgovorila vam bo tudi na vsa vaša zastavljena vprašanja (ljubezen, delo, denar, zdravje, pravne zadeve…Posebni poudarek horoskopa pa bodo določene pozitivne smernice in način, kako jih  najbolje izkoristili, pa tudi način, kako se na najlažje izogniti negativnim okoliščinam, kritičnim točkam na vaši nadaljnji življenjski poti ali kako bi vsaj zmanjšali njihov vpliv. 

Želim si, da je vsako srečanje z menoj  prijetno doživetje ter da bi Vi  dosegli  željene rezultate. 

Astrologinja Sonja

2018-11-07T11:33:49+00:00

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov