Kako naročim astrološko karto ?

Kako naročim astrološko karto ?

Svetovanja potekajo osebno, po telefonu ali pisno.

Vašo željeno astrološko analizo lahko naročite

– na telefonski številki številki 041 544 020
– preko elektronske pošte info@astrologinja.si
preko spletnega obrazca
– skyp: Astro.Senja
– viber : 041 544 020

V kolikor boste svojo astrološko karto naročali preko spleta vas bomo poklicali, takoj ko bo mogoče, da se bomo pred izdelavo pogovorili o vaših morebitnih željah. Po vašem prejetem sporočilu Vas bomo poklicali nazaj .

Svetovanja potekajo na daljavo, po telefonu ali pisno. Praksa je pokazala, da svetovanje po telefonu, Skypu ali Viberju poteka 60 minut, na osebnem kontaktu pa uro do uro in pol. Na vašo željo vam astrološki pogovor  posnamemo in  posnetek telefonskega pogovora pošljemo na vaš mail.

Reklamacija – ko ste se zmotili v datumu ali uri Vašega rojstva :

Pri vsej natančnosti se lahko zgodi, da naredi stranki ali jaz napako. Če jo ugotovite pri pošiljki, vas prosim, da se držite naslednjih točk:Pošljite nazaj celotno pošiljko ali analizo, če je v njej napaka. Za dokazovanje napak mi zadostujejo poslani in sprejeti podatki, pri tem prevzame podjetje tudi stroške pošiljanja. Pridružujem si pravico odklona. Če se zgodi, da sem vnesla napačen podatek ali smo naredili napako pri obdelovanju vašega naročila, dobite brezplačno nadomestilo.

Če je napako naredil naročnik, horoskop naredim ponovno. Na ta izvod dobite 30% popusta. Za napake ob naročilu preko telefona nosi stranka breme, če se moji podatki ujemajo s pošiljko. Če to ne bi radi tvegali, je najbolje, da oddate naročilo preko e-pošte, spletnega naročila ali peko sms – sporočila.

Stopite v stik z nami !

Vsem strankam smo v okviru astrološkega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko pa nam pošljete vašo telefonsko številko preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.

By |2018-09-01T13:48:16+00:00junij 18th, 2018|Izdelava astrološke karte|

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov