Kaj vse lahko vaš rojstni datum in hkrati vaš horoskop povesta o različnih področjih življenja?

Rojstna astrološka karta: Vaša življenjska pot od rojstva do smrti. Zajema 12 najbolj pogostih področij vašega življenja. Omogoča vpogled v najbolj pomembne faze vašega življenja od rojstva pa tja do starosti.

Parterska analiza ali sinastrija: Sinastrija je pomembna veja astrologije, saj gre za primerjavo dveh rojstnih horoskopov, iz katerih se da ugotoviti medsebojno ujemanje dveh oseb. Priporočamo jo ob težavah v odnosu, pred sklenitvijo zakonske zveze, skupnega življenja… Več o njej si lahko preberete v poglavju medčloveški odnosi. Na osnovi vajinih podatkov poiščemo šibke in močne točke v rojstni karti in naredimo analizo.

Astrološka karta napovedi prihodnosti: S pomočjo različnih tehnik (solar, progresija , tranzit) se za vas izdela horoskop .V praksi to pomeni interpretacijo vplivov planetov na vam razumljiv način, tako da boste razumeli ključne dejavnike, ki bodo vplivali na vaše življenje. Razlaga zajema zdravje, ljubezen, finance, uradne zadeve, zakon in posel.

Astrološka karta osebnosti –psihološki profil: Govori o talentih, o tem, kje se bodo na vaši življenjski poti pojavili problemi, ospisuje vaš značaj, videz , navade ter vedenje do drugih.

Astrološka karta o poklicnih talentih in nadarjenosti: Iz vaše rojstne karte je možno razbrati,kateri poklici so za vas primerni, kakšno naj bi bilo vaše delovno okolje, da bi bili notranje zadovoljni. Opisuje tudi poklicne interese – ali bi bilo to samostojno delo, svoboda pri delu, v podrejenem položaju ali v ekipi. Iz nje se da razbrati, ali ste ambiciozni in/ali ste dovzetni do nadaljnjega izobraževanja.
Pokaže tudi, kakšno službo boste opravljali in ali bo to službeno področje povezano s tujino oziroma potovanji. Velikokrat se za tovrstno analizo odločijo starši, da pri otroku razkrijejo potenciale in nadarjenost pri vpisih v srednje šole.

Poslovna analiza: Odgovarja na vprašanja, ki so v povezavi z poslom. Analiza se največkrat opravlja pri izbiri termina za otvoritev podjetja, razstave, podpis pogodbe ipd. Pri upoštevanju tega vidika so nekateri postali bolj uspešni kot drugi.

Astromedicinski horoskop: Pokaže krizne situacije in jih razjasni. Pomaga pri pojasnitvi duševnih vzrokov za nastanek določene bolezni, pokaže pa tudi psihosomatske povezave. Interpretacija vsebuje psihološke – astrološke potecialne podvrženosti boleznim, možne bolezni in kakšen način zdravljenja bi vam najbolj ustrezal.

Finančna analiza: Govori o tem, kateri osebnostni dejavniki, ki se razberejo iz vaše natalne astrološke karte, bodo opredelili vaše ravnanje z denarjem. Razkrije, kakšen je vaš odnos do denarja, posledično pa razkrije tudi vzroke, zakaj ste brez denarja. Iz nje se da razbrati, kateri viri dohodkov so vas najbolj koristni in kdaj so ti viri za vas najbolj dosegljivi.

Karmična diagnostika: vam bo podala odgovor, na katerem področju bi morali biti bolj aktivni, da bi vaše življenje dobilo pravi smisel. Predvsem vam s tovrstno analizo nudimo izhod iz določenih kriznih situacij, ki so pri posamezniku običajno zelo obremenjujoča.

Astrološka analiza kriminalnih dejanj: Na podlagi storjenega zločina (kraja denarja, avtomobila, izginotje določene osebe, nasilja, umora) se da razbrati, kaj se je dogajalo, opisati dogodke, ki so se zgodili pred tem, opis ljudi ter imena ali kraja. / Pridružujemo se pravico do odklonitve izdelave ! /

Astrološka analiza vašega otroka: Pokaže značaj vašega otroka, najbolj primeren način njegove vzgoje ter kaj potrebuje za rast in razvoj.

Stopite v stik z nami !

Vsem strankam smo v okviru astrološkega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko pa nam pošljete vašo telefonsko številko preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.

By |2018-09-01T18:36:16+00:00september 1st, 2018|Astrološki članki|

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov