Kaj vse lahko vaš rojstni datum in hkrati vaš horoskop povesta o različnih področjih življenja ?

DIREKCIJE, TRANZITI, MRKI, LUNACIJE

Astrološke tehnike .

Najstarejši motiv preučevanja astrologije je napovedovanje prihodnosti in še danes je najbolj pogost. Stari astrološki zapiski pričajo, da so napovedovali vreme, naravne nesreče in katastrofe, začrtovali so smer­nice v življenju pomembnih, pa tudi preprostih ljudi. S tem pa je astrologija razvila tehnike, ki jih za prognoze uporabljamo še danes.

Astrološke tehnike, ki jih uporabljamo pri delu .

PONUDBA

Primarne direkcije oziroma sistem ekvatorialnih lokov temelji na dnevnem gibanju neba, ena stopinja nebesnega ekvatorja pa predstavlja eno leto življenja. Število stopinj med določenim nebesnim telesom ali posamezno točko horoskopa ter stopinjo, na kateri to telo tvori določen aspekt z drugim nebesnim telesom ali točko, pokaže število let po rojstvu, ko se bo določeni aspekt udejanjil v življenju.

Sekundarne direkcije ali progresivni horoskop. Gre za ujemanje letnega in dnevnega ciklusa. Prvi dan po rojstvu ustreza prvemu letu življenja, drugi dan drugemu letu in tako naprej.

Solarni horoskop se izdela za tekoče leto s popolnoma enakim položajem Sonca, kot je v natalnem horoskopu. Tak horoskop velja samo eno leto, natančneje od enega rojstnega dne do drugega.

Mrki – to so lunacije, ki nastopijo blizu obeh Luninih vozlov .

Lunarni horoskop ali horoskop Lunine vrnitve: vsak prehod Lune prek položaja v natalnem horoskopu se nanaša na eno leto življenja. Prvo leto označuje položaj Lune v rojstni karti. Zato je lunarni horo­skop tisti, ki je narejen za točno tisti čas, ko se Luna vrne na točno isto stopinjo, minuto in sekundo, kot je bila v trenutku rojstva.

Lunacije: poznamo embolizmične, ki temeljijo na ponavljanju polo­žaja Sonca in Lune iz natalnega horoskopa (vsakih devetindvajset dni in pol se nanaša na eno leto življenja) in običajne lunacije, ki so v bistvu konjunkcije Sonca in lune v tranzitu in so zelo važne, kadar nastopijo v neposredni bližini senzitivnih točk v rojstni karti.

Mrki – to so lunacije, ki nastopijo blizu obeh Luninih vozlov .

Tranziti – prehodi planeta prek neba. Posebno pomembni so, kadar se vključijo v kakšno konfiguracijo natalnega horoskopa, pa tudi takrat, kadar gredo čez senzitivne točke horoskopa. Tranziti počasnih planetov delujejo močneje in tudi njihov vpliv čutimo dlje.

Primeri iz prakse

Vsebine v pripravi

Preberi več

Primeri iz prakse

Vsebine v pripravi

Preberi več

Več informacij o izdelavi.

Več informacij o izdelavi

Naredite prvi korak

Pokličite 041 544 020 ali pošljite

POVPRAŠEVANJE