Kaj je astrologija ?

Astrologija proučuje simbolične vplive ozvezdij in planetov na življenje na Zemlji. Ukvarja se z razlago človeških značajev, v osnovi pa gre za znanost o energijah. Veda proučuje simbolične vplive ozvezdij in planetov na življenje na Zemlji. Ukvarja se z razlago človeških značajev, v osnovi pa gre za znanost o energijah.

Komu je namenjeno astrološko svetovanje ?

 • posameznikom: pomoč pri spoznavanju lastne osebnosti, odkrivanje psihičnih vzorcev in tendenc v preteklosti, ozaveščene trenutne življenjske situacije in možnost vpogleda v bolj ali manj ugodne trende v bližnji in daljni prihodnosti na vseh življenjskih področjih: zdravje, partnerstvo, družina, služba, finance…, primerjalna analiza in ocena skladnosti oseb v partnerskem, poslovnem, družinskem, prijateljskem odnosu…
 • poslovnim subjektom : ocena trenutnega poslovnega stanja, razvojna dinamika podjetja in trendi, finančna situacija in trendi, psihološko astrološka analiza delovnih kadrov in pomoč pri selekciji zaposlovanja in odpuščanja delavcev, svetovanje glede ugodnega časa za poslovne aktivnosti: najem kredita, prijava na javni razpis, sklepanje pogodb, sodelovanje na sejmih…
 • športnim društvom, trenerjem in športnikom: določanje psihofizičnih kazalcev posameznih tekmovalcev v ekipi, ugotavljanje optimalne motivacijske in energetske opremljenosti igralcev in športnikov v določenem časovnem obdobju: nastop, tekma, trening…., pomoč pri planiranju športnih programov: vadba, počitek, sprostitvene tehnike…

Koliko stane ?

Zagotavljamo preglednost stroškov. Vsi naši stroški so v naprej določljivi. Določene so cene posameznih storitev ali urne postavke. Obračun se izvrši glede na dejanske storitve.

Razlika med natisnjeno ali interpretirano astrološko karto ?

Nekateri ponudniki internetnih storitev z področja astrologije vam ponujajo raznovrstne letne horoskope, ki pa so sad internetnega astrološkega programa in so posplošeni ter jih zato ne razumete. Že iz preprostega logičnega razloga. Če pomislite, da imamo le 12 znamenj, bi se moralo zgoditi vsakemu dvanajstemu Zemljanu isti dogodki, veselje in sreča? Potemtakem bi bili tudi vsi Zemljani od alfe do omege točno tako oblikovani, kot jih opisujejo znamenja? Že iz tega stališča je videti, da nimajo ti časopisni zabavni horoskopi prav nič skupnega z realnostjo, kaj šele z pravo astrologijo. Sedaj pa boste rekli: “Da, kaj pa sama astrologija?

Saj se ji večina ljudi posmehujejo, čez tole pa je zares znanstvena fantastika nekaterih “astro podjetnikov “, ki se ne znajdejo in se zatekajo v astrologijo!” Ste pa včasih kdaj razmišljali tudi o tem, zakaj je prišlo do posmehovanja oz. degradacije astrologije? V večini primerov se preko internetnih strani vnesejo podatki o vaši rojstni karti , se jo progresira, tekst se nato prevede preko raznoraznih prevajalnikov in natisne. Ta storitev je cenovno sicer dostopnejša ( par evrov cenejša od kvalitetnega astrološkega dela ) vendar ni narejena izključno za vas, posledično je spisana v strokovnem astrološkem jeziku in in vam zato ni razumljiva.

V razmislek: Noben profesionalen astrolog ne bi tipkal 20 strani dolgo astrološko analizo za par evrov evrov.

Težave v odnosih, družinska tematika

Je bilo vaše otroštvo težko in ste bili črna ovca v družini ? Vi ste odrasli, toda kljub temu še vedno trpite in še vedno se s tem težko sprijaznite in živite. Na takšne in podobne družinske tematike lahko astrologija marsikje pomaga z psihološko analizo.

Sinastrija ali primerjava horoskopov odkriva tudi vidike zakaj bi radi prekinili ali popravili družinske odnose.

Imate doma osnovnošolca ali gimnazijca, ki se ne zna odločiti za poklicno pot ?

V analizi poklica je zajet opis Sonca, Merkurja, Marsa in Saturna, druga, šesta, deveta in deseta hiša. Ter opis ascendenta in sredina neba, ki odkriva, kam vas pripelje kariera. Analiza poklica in nadarjenosti vam lahko pravočasno odkrije talent. Z njo je možno odkriti vaše samo udejanjenje, osebne cilje, sposobnost ravnanja z vrednotami in denarjem, pove vam kaj potrebujete v vsakdanjem delovnem procesu, vašo metodiko dela, ter kakšno delovno okolje je za vas primerno. Odkriva pa tudi vaše cilje in možnost dosega uglednega družbenega položaja, opis vaših interesov, sposobnost mišljenje, način kako se najlažje učite, sposobnost jezikovnega izražanja in smisel za poslovnost. Zajet je tudi opis kaj vas najbolj motivira, vašo sposobnost se spopasti s konflikti, ter odkrije, ali ste ambiciozni vaše naloge v družbi ter nazadnje tudi vašo poklicanost.

Zakaj astrološka karta ?

Astrologija odgovarja na vaša vprašanja glede različnih življenjskih področij. Pomaga vam razumeti preteklost, sedanjost in Vam nakaže smernice za prihodnosti. Najpomembnejše pa je to, da boste z razlago vaše osebne karte boste prejeli pomembne informacije s katerim lahko spremenite dogodke, ki so vam začrtani v Vaši rojstni karti.
Vaše življenje bo dobilo nov smisel. Želimo si, da je vsako srečanje z nami prijetno doživetje ter da bi Vi dosegli želene rezultate. Posebno pozornost namenjamo tudi odnosu do strank. Spoštovanje in zaupanje, kvaliteta storitev sta le dve izmed vrlin na katerih gradimo naše sodelovanje.

Vprašanja o ljubezni / partnerstvu

Na vprašanje koga sploh iščemo lahko odgovarja analiza idealnega partnerja v vašem osebnem horoskopu. Opisuje tip človeka njegove lastnosti in vaša pričakovanja glede partnerja, s katerim bi bila možen harmonični odnos. Vendar pri vsem tem ne pozabite, da četudi zna astrologija odkriti pravo sliko iskanega partnerja, se dobro partnerstvo gradi na obojestranski pripravljenosti sodelovanja, včasih je pa tudi vprašanje toleriranja in do katere mere znamo ravnati v krizah in našo potrpežljivost, ki pa so dandanes čedalje pogosto pojavijo.

Ta analiza je primerna za vse tiste, ki se sprašujejo, kakšen tip človeka bi bil primeren za vas, ki ga je moč opisati na podlagi vašega osebnega horoskopa.

O študiju astrologije ?

Astrologija ni težka, le knjigo je potrebno vzeti v roke in se učiti, učiti in še učiti. Študij traja par let in v Sloveniji je najbolj kvalitetno tisto, ki vam bo po končanem študiju prineslo znanje !!!, da boste lahko samostojno interpretirali astrološke karte. Seveda pa znanje, ki ga pridobite v času šolanja ni dovolj, pomembna je praksa. Naj poudarim, da astrologija še vedno pridobiva na veljavi in poklic astrologa pri nas s strani države ni verificiran. Zato pridobljeni certifikati ali diplome niso pravno veljavni dokumenti. Trenutno nobena država na svetu ne priznava teh naslovov in izobraževanja kot enakovreden poklic z drugimi. Kljub temu pa je šolanje in izobraževanje nujno potrebno za delo s klienti.

Kakšna je razlika med populističnim horoskopom in osebno astrološko karto ?

Rojstna astrološka karta je sestavljena iz veliko več dejavnikov, kot je zgolj sončnega znamenja. Se pravi dnevne komercialne horoskope, ki ji s tako vnemo prebirate vsakdan po internetu. Dejstvo je, da ima od vsak posameznik delček lastnosti, ki se izražajo v hišah in planetih, in te ne stojijo vedno tam, kjer je Sonce. Sonce, ali vašo osebno znamenje, je le vrh piramide, ki kaže energijo do življenja. Horoskop v klasični astrologiji je sestavljen iz štirih komponent: znamenj, planetov, hiš in aspektov in še ogromno drugih kazalnikov, ki jih je potrebno upoštevati. Poleg tega, pa da tako kot se staramo mi, se stara tudi naša astrološka karta in planeti se pomikajo naprej po nebesnem svodu, kar pa daje nove iztočnice za naša življenja.

Odgovor: Horoskop v časopisu ali na internetu nima popolnoma nič skupnega z interpretacijo osebne astrološke karte, ki se izdeluje izključno za vas.

Kaj pa otroci rojeni s carskim rezom, kako je tam z uro ?

To vprašanje se je v moji dolgoletni praksi izkazalo za zelo pogosto. Kljub temu, da takšno rojstvo otroka nekateri tretirajo kot umetno in je po mnenjih sodeč poseg v naravni potek poroda – s tem pa naj bi ura, ki je vpisana z prerezom popkovine izničena. V bistvu želim na to tematiko dati obrazložitev, da velja ura, ki je bila vpisana s prerezom popkovine. Enakega mnenja je tudi Michel Gauquelin francoski astrolog, ki deluje na področju statističnih raziskav otrok rojenih s carskim rezom. Ker je astrologija pragmatična, uporablja to, kar ima na razpolagi. Čas rojstva lahko točno ugotovimo in dokumentiramo. Medtem pa se dogodek spočetja zgodi za zaprtimi vrati in od časa pravega spolno občevanja do oploditve jajčeca lahko minejo 48 ur. “Ezoterična razlaga” je, da postane otrok lastna osebnost s prvim vdihom, ki ga naredi neodvisen od matere. Rojen sem na dan, ko Sonce menja znamenja. Kako naj vem v katerem znamenju sem rojen? Sonce ne menja znamenje ob polnoči določen dan v vaši časovnem pasu. To stori v popolno neenakomernih časov in točni datum ter čas ko prestopi v druga znamenje se vsako leto spreminja. Ni dobro se zanesti na časopisna znamenja, ker morate to izračunati na podlagi točnega časa, dneva in mesta.

O izbiri astrologa – astrologinje ?

Izbira astrologa je primerljiva z osebnim zdravnikom. Resen in ugleden astrolog redko sprejema brez predhodne najave, saj se je potrebno predhodno na konzultacijo pripraviti. Za poklic astrologa je potrebna nadarjenost. Poleg obvladanja astroloških ved je potrebno znanje astronomije, psihologije, matematike, astronomije, medicine in tujih jezikov. Astrolog mora imeti tudi smisel za logiko, sintezo in jasno izražanje in poudarjeno to tudi v svoji astrološki karti.

Dobro je z astrologom pred obiskom vzpostaviti telefonski kontakt in ga povprašati, s kakšno vrsto astrologije se ukvarja.  Sam obisk pa traja najmanj uro in je razdeljen na dva dela. Prvi je analiza in oblikovanje psihološkega profila, drugi pa očrtanje pomembnih dogodkov, ki bodo obeležili življenje klienta.

Kakšne odgovore dobim z astrološkim posvetom  ?

 • z njeno pomočjo se da napovedati specifične dogodke v prihodnosti.
  omogoča razumevanje vašega jaza, partnerja in otrok, ter drugih oseb.
  opozori vas na vaše dober in slabe strani, izzive in možnosti v življenju…
  daje možnost opazovanja določenih ciklov vašega življenja…
  astrologi ne odločamo namesto vas, podamo vam sicer smernice za vašo prihodnost, odločati se boste morali sami.

Naredite prvi korak !

Pokličite (386) 41 544 020  ali pošljite 

POVPRAŠEVANJE

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.