GDPR – soglasje za zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov2018-09-24T11:48:48+00:00

GDPR – Vaši osebni podatki so strogo varovani. Uporabimo jih samo za namen, za katerega ste jih navedli (pošiljanje e-novic, izvedbo naročenih storitev).

Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer

O GPDR

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime in priimek, elektronski ali fizični naslov. Naša spletna stran ne zbira vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite, torej ob naročilu izdelkov, oddaji povpraševanja ali kadar se naročite na naše e-novice. Na spletnih straneh httpe://astrologinja.si je navedeno, kateri podatki so potrebni za kakovostno opravljanje posamezne storitve.

Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

Osebne podatke zbiramo in hranimo le tedaj, ko nam jih sami navedete ob oddaji naročila. Naročilo in osebne podatke nam lahko pošljete v elektronski obliki, sporočite po telefonu ali osebno.

Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic, v kolikor se nanje prijavite. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

Vsi vaši podatki se hranijo ves čas našega poslovnega sodelovanja oz. potencialnega poslovnega sodelovanja.

Vaši osebni podatki so strogo varovani. Uporabimo jih samo za namen, za katerega ste jih navedli (pošiljanje e-novic, izvedbo naročenih storitev). Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli v celoti ali deloma umaknete. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 30 dni.  Soglasje umaknite  tako, da nam pišete na mail info@astrologinja.si

Soglasje za zbiranje  in obdelovanje osebnih podatkov

Strinjam se, da lahko podjetje Metallum s.p., kot upravljalec spletne strani, zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov