Frequently Asked Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur justo nulla, viverra nec luctus id, dapibus a nisl. Phasellus ut egestas metus, vitae gravida diam. Duis luctus interdum congue.

Astrologija je znanost, ki temelji na učinku planetov in zvezd na človekovo življenje. Astrološka karta je slika neba v trenutku rojstva, ki kaže položaj planetov in znamenj zodiaka. Astrologi uporabljajo te podatke za interpretacijo osebnosti, dogodkov in trendov v življenju posameznika.
Astrološka karta, tudi imenovana horoskop, je grafični prikaz planetov v znamenjih in hišah v trenutku vašega rojstva. To ponuja vpogled v vaš osebni horoskop in vpliv planetov na vaše življenje.
Astrologija – konzultacija vključuje razumevanje vpliva planetov na vas v trenutku njenega rojstva in kako ti vplivi vplivajo na vaše življenje. To ne le pomaga pri spoznavanju sebe in lastnih lastnosti, temveč tudi v razumevanju vzrokov in posledic dogodkov v življenju.
Astrologija nas uči, da nismo nemočni v življenju, temveč da lahko z razumevanjem življenja in naravnih ritmov preobrazimo morebitna neravnovesja. To lahko prinaša boljše razumevanje sebe in sveta okoli nas in sposobnost, da se bolj učinkovito soočimo z življenjskimi izzivi.
Astrologija lahko ponuja tudi vpogled v pretekle vzorce in kako se ti lahko odražajo v sedanjosti, kar lahko pomaga pri razumevanju sebe in sveta okoli nas.

S pomočjo rojstne ali napredovane karte boste bolje spoznali osebnostne lastnosti, karierne potenciale, ljubezenske in družbene odnose ter potencialne težave in izzive, s katerimi se boste soočali. Natalna karta lahko pomaga tudi pri razumevanju vašega resničnega potenciala in izbiri pravega pota za vas.
Razumevanje sebe in vplivov planetov na vaš osebni horoskop lahko pomaga pri spoznavanju vaših osebnostnih lastnosti, kariernih potencialov, ljubezenskih in družbenih odnosov ter potencialnih težav in izzivov, s katerimi se boste soočali. To lahko vodi do boljšega zavedanja sebe in vaših dejanj ter kako delujete v različnih situacijah. Z zavedanjem sebe, lahko začnete spreminjati tok vašega življenja in živeti polnejše življenje.

Vsakdo lahko najprej pošlje vprašanje in dobi hiter brezplačen odgovor, ki ni astrološki posvet, ampak zgolj informacija o poteku astroposveta ali o izdelavi karte. Po elektronski pošti lahko dobite le tiste informacije, ki jih lahko dobite brezplačno pri vseh astrologih. S tem se izognemo situacijam, ko bi se na plačljivem posvetu ukvarjali z zadevo, ki jo astrologija ne pokriva.

Astrološka karta, tudi imenovana horoskop, je grafični prikaz planetov v znamenjih in hišah v trenutku vašega rojstva. To ponuja vpogled v vaš osebni horoskop in vpliv planetov na vaše življenje. S pomočjo natalne karte lahko spoznate svoje osebnostne lastnosti, karierne potenciale, ljubezenske in družbene odnose ter potencialne težave in izzive, s katerimi se boste soočali. Astrološka  karta lahko pomaga tudi pri razumevanju vašega resničnega potenciala in izbiri pravega pota za vas.

Točnost osebnih podatkov, kot so datum, ura in kraj rojstva, je ključna za izdelavo natančne astrološke karte. Če točnega časa rojstva ne poznate, ga preverite v rojstnem listu. Če ste bili rojeni v Sloveniji in rojstnega lista nimate v fizični obliki, lahko dostopite do njega z osebnim digitalnim potrdilom ali zaprosite za kopijo na kateremkoli matičnem uradu v Sloveniji.

Upoštevamo pa  tudi druge dejavnike, kot so prehojeni cikli planetov (prognoza) in njihove interakcije z drugimi planeti. Tako dobimo  celovito sliko osebnosti in vaših potencialov.

 

Unikatna izdelava astrološke karte pri nas –  astrologinji  s večletno prakso je vsekakor drugačna kot računalniška razlaga, ki jo ponujajo  spletne strani.  Astrologinja Sonja vam bo lahko ponudila bolj oseben in natančen vpogled v vašo osebnost, potenciale in usodo, ki bo temeljila na natančni analizi danih prejetih rojstnih  podatkov.

Astrološka svetovanja se lahko naročijo na več načinov:
preko telefonske številke 041 544 020
preko elektronske pošte info@astrologinja.si
preko spletnega obrazca
preko Skype: Astro.Senja
preko Viber: 041 544 020
preko socialnih omrežij
Če se odločite za naročilo preko spleta, vas bom, astrologinja Sonja poklicala takoj ko bo mogoče, da se bom lahko pred izdelavo pogovorila o vaših željah.
Svetovanja potekajo preko internetne telefonije.
Na vašo željo vam lahko tudi posnamem astrološko karto in posnetek telefonskega pogovora pošljem na vaš mail.

Naročite informativni klic

Kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času, da se pogovorimo o vaših potrebah in astroloških storitvah, ki jih potrebujete.

Naredite prvi korak !

Pokličite 041 544 020 ali pošljite

Vzelo vam bo nekaj sekund ! Hitro vam bom odgovorila.