POZDRAVLJENI IN DOBRODOŠLI

 

fascinantnem svetu svetu astrologije

Na naš spletni strani si boste lahko naročili izdelavo astrološke karte, rezervirali termin za astro posvet ali se dogovorili za astrološke inštrukcije.

kontakt
kontakt
kontakt

O MENI

Astrologinja Sonja

Sonja Klopčič

Z astrologijo se ukvarjam od svoje mladosti. Na področju astrološkega svetovanja imam več kot dve desetletji izkušenj. Večji del strank prihaja do mene na priporočila, zato se v časopisih v medijih ne pojavljam pogosto.

Na moji uradni spletni strani si boste lahko naročili izdelavo vaše astrološke karte, rezervirali termin za astro posvet ali se dogovorili za astrološke inštrukcije.

Ker pa se bliža tisti najlepši čas v letu sem za vas pripravila posebno ponudbo in sicer vam nudim popust za  astroposvet po telefonu, kjer vam bom podala kratke in konkretne odgovore na vaša zastavljena vprašanja.

V kolikor vas zanima profesionalna izdelava astrološke karte na podlagi postavitve planetov v vaši rojstni karti, ki vam bo pomagala bolje razumeti sebe in druge me pokličite na 041 544 020 ali mi pišete na info@astrologinja.si . Za širši opis ponudbe mojih storitev pa vas vabim, da pobrskate spletni strani ali  mi sledite na socialnih omrežjih.

1711, 2019

Raziskave o vplivu lune

17 novembra, 2019|0 Comments

Vse te raziskave so bile publicirane in preverjene ! Tema o vplivu lune je še danes zanimivo

STAREJŠE OBJAVE

Telefon

041 544 020

Email

info@astrologinja.si

Rezervacija