Astrologinja Sonja sem vam na razpolago vsak delovni dan od 9.00 do 21.00, ali tudi drugače, po predhodnem dogovoru. V izjemnih primerih  tudi ob nedeljah ali praznikih. V kolikor bom zasedena, vas bom poklicala nazaj.

Kako se naročim na astroposvet in cena storitve ?

Pokličite na telefon 041 544 o2o ali pošljite ali pošljite elektronsko sporočilo ali izpolnite kontaktni obrazec, v njem navedite termin  bi ki Vam ustrezal, da vas pokličemo.

 • Izdelava osebnega horoskopa se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se poglobljeno pogovorimo v informativnem klicu. S tem se izognemo situacijam, da gre za zadevo, ki je astrologija ne pokriva.
 • Na informativnem klicu je določena tudi cena storitve in termin astroposveta. Vse cene naših storitev so objavljene na naši spletni strani. Zagotavljamo preglednost stroškov. Vsi naši stroški so v naprej določljivi.

 • Za izdelavo horoskopa/analize je potrebno predhodno plačilo po predračunu. Ko izvedete plačilo, nam pošljete potrdilo o vplačilu na naš elektronski naslov skupaj z vašimi točnimi podatki. Izdelava je izvedena v roku najkasneje treh delovnih dni od prejema plačila.

 • Določi se tudi termin astroposveta.

Izpolnite kontaktni obrazec, v njem navedite termin, ki bi Vam ustrezal, da vas pokličemo.

Zahvaljujemo se vam za vaše poslano sporočilo.
Vaše sporočilo ni bilo poslano, poskusite ponovno kasneje ali me pokličite na 041 544 020.

AKTUALNA PONUDBA
Unikatna izdelava
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
ŽELIM IZVEDETI VEČ

Kako poteka astroposvet ?

Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti. Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo /Skype, Viber/ in elektronsko pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost.

 • Astroposvet poteka po telefonu ali preko internetne telefonije
 • Zaradi velikega števila informacij, ki ste jih prejmete na astroposvetu (zlasti časovnih), se ob predhodnem dogovoru z Vami lahko konzultacija snema.

 • Posnetek vam bomo v roku petih delovnih dni poslali na Vaš elektronski naslov. Posnetek si morate shraniti v 30 dneh od prejema, potem bo avtomatično brisan iz strežnika.


Kaj lahko pričakujem od astroposveta  ?

Astroposvet  vam ponuja globlje razumevanje samih sebe, partnerja, otrok, ter drugih oseb. Opozorili vas bomo  na vaše dobre  in slabe strani, izzive in možnosti v življenju…

Kaj lahko razberemo iz vašega osebnega horoskopa ?

 • Osebni horoskop nudi odgovore na vsa vaša zastavljena vprašanja (ljubezen, delo, denar, zdravje, pravne zadeve …. ) Iz njega se razbira  počutje na privatnem ali na poklicnem ali družabnem področju. Opredeli določene življenjske prelomnice, ki bodo  za vas postale pomembne. Nakaže kako je z vašo energijo in ali imate  določenem obdobju dovolj energije za doseganje vaših službenih in osebnih  ciljev. Iz osebnega horoskopa se razvidi tudi če vas v določenem obdobju čakajo pomembne spremembe. Osebni horoskop je pokazatelj možnih sporov, problemov z notranjimi vrednotami ali vašimi cilji .
 • Osebni horoskop lahko odgovori na naslednja vprašanja: Katera življenjska področja vplivajo vaše ravnanje z denarjem,  opredeli obdobje in  možnosti, ko bi  zadevo lahko  pozitivno spremeniti. Opredeli tudi   vire dohodkov, ki so vas najbolj koristni in kdaj  so ti viri za vas najbolj dosegljivi.  Opozori tudi na  katere izdatke morate najbolj paziti.  Iz osebnega horoskopa se razbira tudi kje potreben vaš poseben trud za dosego pozitivnega finančnega stanja.

 • Osebni horoskop lahko pokaže krizne situacije in morebitne zdravstvene težave v prihodnosti. Pomaga pri pojasnitvi duševne vzroke bolezni, tako da pokaže psihosomatske povezave. Osebni horoskop – astro medicina razbira analogijo možne bolezni in pojasnjuje psihične vzroke za težave, možnosti vplivanja na obstoječe bolezni in daje napotke za preprečevanje bolezni.

Kaj ni možno povedati, razkriti ali ugotoviti iz osebnega horoskopa ?

 • Astroposvet lahko pokaže ugodne in neugodna obdobja za določena dejanja, odločitev prepuščamo vam.

 • Astroposvet  vam ne bo  odvzel odločitev. Sami se morate odločiti.
 • Iz osebnega horoskopa ni moč razbrati loto številk in ali boste zmagali na loteriji.

 • Osebni horoskop ne pove ali boste zares srečni, nesrečni, zadovoljni ali nezadovoljni. Opisuje le okoliščine, iz katere in pod pogojem, da se zgodi, predvideva, da bi v taki situaciji lahko uživali ali pa ne.

 • Osebni horoskop ne zna razkriti, za kateri poklic naj se nekdo izobražuje, pokaže pa zelo dobro človekove sposobnosti, ki so nekaterim poklicem tipični. Opiše pa predpogoje mora imeti poklic, da bo človek srečen oz. zadovoljen.
 • Osebni horoskop  vam ne bo povedal, če boste res dobili želeno službo, lahko pa pove, kdaj je ugoden čas za pisanje prošenj in za razgovor. Od zvezd ni odvisno ali boste dobili službo.

 • Iz osebnega horoskopa se ne da točno definirati trajanje partnerske zveze. Zna pa opisati krizna obdobja, razloži razloge za krizo, ter opisuje harmonična področja, privlačnosti ali težave na določenih področjih.

 • Osebni horoskop  ne pove, koliko časa bo nekdo  živel, umrl, zbolel ali doživel udarec usode.

Naredite prvi korak !

Pokličite (386) 41 544 020  ali pošljite 

POVPRAŠEVANJE

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.