ASTROLOŠKI POSVET2019-06-12T20:40:42+02:00

Najbolj zaželjene storitve med strankami

Polletni horoskop

Zajema napoved na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike v izbranem obdobju, opredelimo različne priložnosti, katere se Vam ponujajo v izbranem obdobju. V kolikor Vas kakšno področje še posebej zanima, pa se le temu tudi posvetimo.

Redna cena 49,90 €
Cena z bonom 29,90 €

Letni  horoskop

Zajema napoved na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike v izbranem obdobju , opredelimo različne priložnosti, katere se Vam ponujajo v izbranem obdobju. V kolikor Vas kakšno področje še posebej zanima, pa se le temu tudi posvetimo.

Redna cena 69,90 €
Cena z bonom 49,90 €

Partnerska analiza

Zajema medsebojno ujemanje  na podlagi vaših in partnerjevih točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike, ki se vidijo v vajini zvezi. Svetovanje je koristno pri razvoju dobrega partnerstva in prilagajanj le k temu. Prav tako se odkrijejo vajine dobre in šibke točke vajine zveze.

Redna cena 89,90 €
Cena z bonom 69,90 €

Iz naše ponudbe

Rojstna karta

Unikatna izdelava in profesionalna razlaga rojstne karte  vam bo pomagala bolje razumeti sebe in druge. Zajema vse pomembnejše astrološke mejnike in  daje uvid v pomembna življenjske prelomnice  na ljubezenski, zdravstveni, izobraževalni, duhovni, poslovni in materialni ravni.

Redna cena 69,90 €

Konkretno vprašanje

Odgovor je zelo konkreten, kratek in jedernat. Vprašanje pošljite na  info@astrologinja.si. Ne pozabite pripisati datum, kraj in točen čas zastavljenega vprašanja. Odgovor prejmete kot M3 datoteko na vaš elektronski naslov.  Izdelava astrološke analize je izvedena v roku najkasneje treh delovnih dni od prejema plačila.

Redna cena 19,99 €

Karmična analiza

Zajema napoved na podlagi vaših točnih rojstnih podatkov za vse pomembnejše astrološke mejnike v izbranem obdobju , opredelimo različne priložnosti, katere se Vam ponujajo v izbranem obdobju. V kolikor Vas kakšno področje še posebej zanima, pa se le temu tudi posvetimo.

Redna cena 69,90 €

Potek astrološkega svetovanja

POSVET PO TELEFONU

Pogovor poteka po telefonu ali preko internetne telefonije skyp, viber, mesenger.  Pogovor se na vašo željo lahko snema, posnetek pogovora pa prejmete po končani konzultaciji  na vaš elektronski naslov.

Želim izvedeti več

VIDEOKONFERENCA

Z uporabo moderne tehnologije lahko v časih informacijske tehnologije izvedemo video sestanek kar preko interneta. Vse kar potrebujete je računalnik z mikrofonom, internetno povezavo ter programsko opremo Skyp.

Želim izvedeti več

MP3 POSNETEK

Astrologinja Sonja vam s pomočjo različnih astroloških tehnik na osnovi vaših rojstnih podatkov vašo astrološko karto posname in posnetek astroloških vplivov za določeno obdobje /1-3 let /pošlje vaš e-mail ali po pošti.

Želim izvedeti več

Razlogi , zakaj nam je izdelavo astrološke karte zaupalo že več tisoč naročnikov

  • Unikatna izdelava – vsaka karta je unikat, izdelana samo za vas.

  • Tradicija – Vse karte izdeluje astrologinja Sonja – več kot 20 let izkušenj na področju astrološkega svetovanja se v tej smeri še dodatno izobražuje.

  • Cena posveta – končna cena izdelava naše je znana že v naprej !

  • Diskretnost – vaši osebni podatki so strogo varovani !

Skozi svetovanje vam pomagamo razjasniti vaše težave in razloge zanje, ter vas usmerimo v reševanje vaše situacije.

Več informacij o izdelavi

Vašo karto/osebni horoskop  lahko naročite po elektronski pošti na info@astrologinja.si ali pokličete na mobitel 041544020 ali preko  kontaktnega obrazca.

Da bi naše svetovanje vam  potekalo kar najbolj korektno, potrebujemo za izdelavo astrološke karte  obdelavo: datum rojstva, točen čas rojstva in kraj rojstva. Točen čas rojstva je zapisan v vašem rojstnem listu.

V okviru  dejavnosti astrološko svetovanje, nudimo individualno izdelavo in interpretacijo astroloških kart. Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti. Za komunikacijo z Vami uporabljamo mobitel, internetno telefonijo /skyp, viber/ in elektronsko pošto, kar nam omogoča odlično informiranost in hitro odzivnost. Naše delo zajema vse od brezplačnega svetovanja, izdelave ponudbe, načrtovanja in samega strokovnega dela. Tudi ko je storitev opravljena ostanemo v stiku z Vami.

Za izdelavo horoskopa/analize je potrebno predhodno plačilo po predračunu. Ko izvedete plačilo, nam pošljete potrdilo o vplačilu na naš elektronski naslov skupaj z vašimi točnimi podatki. Izdelava astrološke analize je izvedena v roku najkasneje treh delovnih dni od prejema plačila.

Vaši osebni podatki so strogo varovani. Uporabimo jih samo za izvedbo naročenih storitev.

Preberite naš blog o astrologiji in z veliko astrološkimi nasveti

UNOVČITE BON ZA 20,00 €!

041544020 ali info@astrologinja.si