Astrološki posvet na daljavo – videokonferenca

ASTROLOŠKI POSVET NA DALJAVO

Storitev „astrološki posvet na daljavo“ oz. videokonferenca je namenjena vsem, ki si želite astrološko svetovanje v živo. Z uporabo moderne tehnologije lahko v časih informacijske tehnologije izvedemo astrološki posvet na daljavo kar preko interneta. Vse kar potrebujete je računalnik z mikrofonom, internetno povezavo ter programsko opremo Skype. Med astrološki posvetom na daljavo se boste v živo pogovarjali z astrologinjo Sonjo, ob tem pa boste preko zaslona spremljali tudi vašo osebno astrološko karto.

Astrološki posvet na daljavo se izvede tako, da vi par dni pred dogovorjenim terminom stopite v kontakt z nami in nam na mail posredujete podatek rojstva, datum, ura in kraj rojstva.

KAKO DO SESTANKA – ASTROLOŠKEGA POSVETA NA DALJAVO ?

Po telefonu ali E-mailu se z nami predhodno dogovorite za termin sestanka na daljavo, želeni čas trajanja in ceno; pred sestankom morate dogovorjeni znesek za astrološko svetovanje nakazati na naš poslovni račun. Malo pred sestankom opravite testni klic preko Skype in počakate, da vas astrologinja Sonja v dogovorjenem terminu pokliče preko Skypa. Programska oprema Skype zagotavlja čist in kakovosten zvok, možnost pregleda računalniškega zaslona in s tem enostavno in varno razlago vaše osebne astrološke karte. Občutek je skoraj enak sestanku v živo.

POMOČ PRI NAMESTITVI SKYPE?

V primeru, da imate težave z namestitvijo programske opreme, ali potrebujete računalniški nasvet in podporo, to omenite v mailu povezali vas bo z našim IT strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri namestitvi programske opreme in vzpostavitvi prvega klica.

Stopite v stik z nami !

Vsem strankam smo v okviru astrološkega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko pa nam pošljete vašo telefonsko številko preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.

By |2018-09-03T09:31:01+00:00september 3rd, 2018|Izdelava astrološke karte|

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitve piškotkov